Heerlijk zo’n keuken waarin we ons uit kunnen leven

In principe waren we op zoek naar een tijdelijke oplossing. Een soort tussenoplossing. We wilden namelijk erg graag een nieuwe keuken, maar hadden ook nog andere wensen op ons lijstje die we wilden invullen. Zoals een lichtstraat in de huiskamer en een verdere uitbreiding van de eetkamer middels de aanbouw van een serre. We moesten dus kiezen en kozen ervoor om onze keuken licht aan te passen en te moderniseren door onder andere de oven en het fornuis te vervangen. Beide gedateerd en echt toe aan vervanging.

Maar toen ontdekten we M-System en werd alles anders. Ons plan ging echt 180 graden om toen we met M ontdekte dat het mogelijk was om binnen ons budget veel meer ruimte te creëren dan dat we voor mogelijk hadden gehad. Kookfanaat als wij zijn kenden wij natuurlijk het merk Boretti. Een kleine droom die we voorzichtig al ver voor ons uit hadden geschoven. M-System was tot op dat moment een grote onbekende voor ons. Toen de verkoper ons er echter wees op dit merk en de complete range met ons doorliep – en zich tussen neus en lippen liet ontvallen dat M-System het kleine zusje van Boretti was – waren we om.

En nog altijd. Wat een mooi programma en wat een kwalitatief mooie producten. We kunnen echt niet anders stellen dan dat we dik en dik tevreden zijn met onze nieuwe keuken, want de financiële ruimte die ontstond gaf ons de gelegenheid eigenlijk alles te vervangen wat we voor ogen hadden en naast een prachtig fornuis met dubbele oven, ook nog een nieuwe afzuigkap inclusief achterwand aan te schaffen, onze bestaande koelkast te vervangen door een koelvries combinatie én in het gat dat onze oude oven achterliet, te vullen met een combimagnetron.

M-System heeft voor ons echt een droom in vervulling laten gaan. Heerlijk zo’n keuken waar we ons kookhart in uit kunnen leven. 

Marco & Melanique Janssen- Hendriks   /  Boskoop