Je kunt je geld maar één keer uitgeven

Dolgelukkig waren we natuurlijk toen ons bod geaccepteerd werd. Ons eerste huis. Samen, eindelijk. Een lang gekoesterde droom die in vervulling ging. Echter hadden we wel al bedacht dat we sowieso de keuken en de badkamer wilden vervangen én ik wilde eigenlijk ook nog een nieuwe voordeur…

De keuken, daar waren we eerlijk gezegd zo uit. Vanaf het moment dat ik binnenliep was ik smoorverliefd op die witte hoogglans keuken. Ik zag me daar al helemaal staan achter dat aanrecht. En mijn vriend ook, want dat is niet zo’n held in de keuken. Met die wetenschap heb ik me met M-System echt helemaal laten gaan. We hebben ons uiteraard gedegen door de verkoper laten voorlichten en adviseren, maar met M-System was eigenlijk alles mogelijk.

We wonen ondertussen ruim een jaar in ons nieuwe huis en ik geniet nog elke dag. Als mijn ouders of schoonouders langskomen of als we met vrienden bij ons thuis hebben afgesproken, verdwijnen we al snel met z’n allen naar de keuken. Lekker met een glas wijn rondom de bar die we gecreëerd hebben terwijl ik begin met de voorbereidingen van het eten. M-System heeft van ons huis een thuis gemaakt.

Jacqueline en Gertjan Houtschildt / ‘s Gravenzande